En dag i mitt Facebookflöde

Följande text dök upp en dag i mitt flöde, som svar på mitt senaste blogginlägg ”Till min gamle vän!”. Det är en före detta bekant som skriver och eftersom jag tycker att hans inlägg på många sätt bekräftar mina texter om xenofoba människor, så lägger jag upp det här under en vecka. Komplett med felstavningar och faktafel. Nyttig läsning.

F


Hej Fredrik,

Visst är det trist när den numera vanligaste ”vattendelaren” invandringspolitiken blir skuld till en gammal djup vänskaps slut. Jag beklagar, vet hur det känns.Dock känner jag efter att ha läst ditt ”brev” till din gamle vän, att om inte det var kört innan, lär det väl vara det nu.

Känslan jag får är att du ville ha sista ordet.

Att skriva som du gör för att ”vinna tillbaks” en kompis är knappast framgångsrikt. Det kanske du t o m håller med om.

Du o jag träffades första gången i entrén på mitt diskotek ”Venice” hösten 1980, då du stod vid kassan i entrén och inte ville betala som alla andra.En kille som jobbade hos mig sprang iväg o hämtade mig, o strax stod jag vid kassören o fick förklarat för mig att den där killen som tittade arrogant på mig, som om jag per automatik skulle förstå vem du var och att du inte var van att bli behandlad så, inte ville betala entré. Jag undrade varför, och fick direkt info från en viskande anställd att du är viktig, och således bör behandlas ”with care” och föräras ett VIP kort. Jag följde den anställdes rekommendation, lät dig gå in utan att betala, och såg dig nonchalant gå ner för trappan för att hänga av jackan, utan att göra en ansats att tacka eller föra någon slags vänlig dialog.

Jag var 18 år och du 17.

Tiden går, man blir vuxen och bildar familj. Dessförinnan hinner vi springa på div vårbaler, restauranger o nattklubbar, och alltsom oftast tjingsa på varandra. Jag är inte den långsinta typen, ger gärna människor en andra chans.

För några år sedan kom jag på något sätt med på din mejl lista för ditt nyhetsbrev, och många gånger njöt jag av dina historier, tyckte helt enkelt mycket om dem, hur du skrev.

En dag, en del år senare, efter att Reinfeldt gjorde den berömda överenskommelsen med Miljöpartiet, blev dina nyhetsbrev mer o mer politiska.

Det jag o kanske flera andra reagerade på, var ditt sätt att förklara andra medborgares enligt dig s k ”funktionshinder” eller medfödda defekter.De som inte hade din ”empatiska förmåga” var helt enkelt antingen missbildade vid födseln eller lidit skada undervägs.

Du ”idiotförklarade” helt enkelt den delen av mänskligheten som inte hade din världsbild.Att vi som läste dig, o vet din politiska hemvist, har uppfattningen att du o dina meningsfränder har en politisk agenda med er ”gränslösa generositet”.

Att jag med flera tycker att den är cynisk, hör egentligen inte hit.

Det som retar en del inklusive undertecknad, är att du precis som 1980 i den där entrén, anser dig vara bättre och förmer än stora delar av mänskligheten.Du tillåter dig t o m sätta en stämpel på oss som inte delar din världsbild, genom att ”du hör stöveltramp och ser kortklippta blonda unga män”.

Hur många nazister finns i Sverige?

100?

Just detta är anledningen till att så många jag känner väljer bort dig.

Nu är det ju inte så att jag slår mig för bröstet o tycker att jag är så mycket klokare eller bättre än du, då jag också sågar människor som du längs fotknölarna ibland. Just därför bad jag dig sluta skicka dina förljugna arroganta nyhetsbrev till mig för några år sedan.

Jag kan vara lika kategorisk som du, och dra alla över en kam, precis som du.

Men vi som tänker som jag o kanske din gamle vän gör, ser igenom alla dina s k empatiska påhitt och din politiska agenda, därför blir det omöjligt för oss att respektera din åsikt.

Förljugenheten förbjuder mig o en del andra att acceptera din inställning.

Så utan att veta, för jag har inte pratat med din gamle vän angående er kontrovers, så det är bara spekulation från min sida, gissar jag att ni druckit er sista Gin&Tonic.

Jag kan till o m gissa att han som jag längtar efter den dagen ”bluffen” kommer riktigt i dagen, och ger oss möjligheten att på riktigt konfrontera dig o andra som du med fakta och resultat av ”den stora blåsning” du m fl utsätter detta land för.

Den dagen kommer, var så säker.

För vi som är av en annan uppfattning än du är, stödjer oss på riktig statlig fakta, o inte falsarier.

Sverige behöver riktiga skattebetalare, därför har vi inte råd att ha din uppfattning.

För att rätta till felaktigheter i dina påstådda fakta, så finns det 1,5 miljarder muslimer i världen, inte 1 som du skriver. Av dessa är endast ca 18-20% radikala, allt enligt världens samtliga underrättelsetjänster, således inget lösryckt ur Hänt i Veckan.

Problemet är att dessa få 18-20% utgör lika många människor som hela Nordamerikas befolkning. Det finns inget som heter ”sekulär muslim”. Vi pratar inte om en ras. Man är antingen eller. Man kan självklart vara mer eller mindre rättrogen muslim.

Problemet är när muslimer blir en majoritet i ett samhälle eller en stat, då följer de mindre rättrogna de mer radikala. Det är det vi ser hända över hela världen.

Nationalsocialisterna var heller inte fler i förhållande till hela det tyska folket på 30-talet, men ändå dominerade de folket, och lyckades starta ett världskrig och mörda miljontals människor.

Det är så människan fungerar.

Se bara på Sverige, där du o dina ultraliberala kompisar i ohelig kombo med vänstern lyckas få ett helt lands befolkning att inte våga tycka annat än det ni talat om är det enda rätta att tycka. Tycker man annat, skall man hängas ut och skändas, förlora jobbet osv.

Fredrik,

Det närmaste stöveltramp vi kommer i detta land i framtiden, är dina nazistliknande muslimer, när de blir tillräckligt många. Du behöver inte gå längre än till våra grannländer, där de sedan länge marcherar och delvis har tagit över samhällen.

Människor med judisk bakgrund vågar inte längre bo kvar, och många TVINGAS flytta för att slippa repressalier.

Så ser ”ditt” framtida Sverige ut, om du får bestämma. Kanske är just den beskrivningen inget du vill skriva under på, men är det framtida resultatet av din politiska hållning . Allt annat är en rosaröd önskedröm.

Det ni ultraliberala ALLTID glömmer, är att ”it takes two to tango”. Vad hjälper det om vi öppnar alla slussar, öser bidrag över muslimerna och ger bort våra företag, hus, banker, ja vad du vill. De kommer ändå aldrig som grupp respektera svenska lagar, respektera svenska kvinnor eller upphöra vara världens mesta rasister.

Visst finns det undantag, men undantagen överglänser aldrig gruppen som helhet. Ingenstans på jorden låter sig muslimer integreras i västorienterade samhällen. Överallt de bosätter sig, skaffar de sig egna lagar o regler, och tolererar ingen annan livsstil.

Mina bästa vänner är sekulära, kristna, judar, katoliker. De är färgade o vita.

Jag resonerar som sådan, att du skall förtjäna min respekt, din härkomst eller hudfärg spelar ingen roll. Kan du inte visa din omgivning och land respekt, kan du inte begära respekt tillbaka.

Jag är övertygad om att den största frustrationen som jag och din gamle vän o alla som tycker som oss känner, är alla lögner vi blivit påyvlade, all trix med siffror, all brist på demokrati, falska agendor, skandalösa regler, svek mot medborgare osv.

Hade våra politiker farit fram med seriös information, från t e x SCB och EUROSTAT, varit ärliga med sina agendor, hade människor som vi inte ”gått i taket”.

Att systematiskt mata sin omgivning med att alla som kommer hit är flyktingar är en av alla lögner, motbevisad av ovan nämnda institut.

Den falska agendan är huvudproblemet. Du deltar i den, därför skaffar du dig ovänner.

Att påstå att muslimer blir en ekonomisk tillgång för Sverige i framtiden, är att behöva köpa en stjärnkikare o hoppas kunna se planeten pluto.

Statistiken talar klart o tydligt om detta.

Jag är helt säker på att min empatiska förmåga är väl så bra som din.Det betyder inte att det är ok att fara med osanning.

Jag satt för ett tag sedan nere på Konst Kaféet vid Carnegie och samtalade med en gammal man som är kristen Syrier. Han berättade om sin uppväxt som sådan, hur han blivit misshandlad p g a sin tro, hur hans familj fick sitt hem konfiskerat av den muslimska makten, p g a sin tro, hur de flydde till Sverige, och byggt upp en trygg o bra tillvaro för barn o barnbarn.Han sade; ” Ni Svenskar förstår tyvärr inte vad ni ger er in på” och syftade till den stora muslimska invandringen. ”Jag hinner kanske lämna jordelivet innan det är dags att fly igen, men jag är orolig för mina barn o barnbarn”.

Jag tror mer på honom än på dig Fredrik.

Med dessa ord vill jag tillrättavisa dig i din tro på att din gamle vän skulle vara ”fel ute” i sin övertygelse. Jag har läst många av hans inlägg på sociala medier. Han är en mycket klarsynt tänkande medborgare o far till en grabb han vill skall få samma möjlighet att leva i ett homogent fungerande land som hyser medborgare som respekterar samma lag, respekterar sin omgivning och som är lika tryggt att leva i som när hans föräldrar lämnade över det till honom.

Så tänker vi som inte tänker som du.

/Här stod en underskrift som jag tagit bort eftersom det inte är relevant/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *